RE: why it doesn`t run?

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

RE: why it doesn`t run?

Jim Kellerman
None of the hbase 0.1.x versions work with hadoop-0.15.x

---
Jim Kellerman, Senior Engineer; Powerset


> -----Original Message-----
> From: Jean-Daniel Cryans [mailto:[hidden email]]
> Sent: Monday, May 19, 2008 5:38 AM
> To: [hidden email]
> Subject: Re: why it doesn`t run?
>
> Hi wangxiaowei,
>
> Just chmod the file to get execution rights. You should also use
> hadoop-0.16.4 because this will be your next problem.
>
> Finally, problems regarding HBase should be sent to it`s
> mailing list :
> http://hadoop.apache.org/hbase/mailing_lists.html
>
> Regards,
>
> Jean-Daniel
>
> 2008/5/19 wangxiaowei <[hidden email]>:
>
> > hi,all
> >   today I installed the Hbase-0.1.2 on hadoop-0.15.3. I
> followed the
> > http://hadoop.apache.org/hbase/docs/current/ steps, set
> > JAVA_HOME,HBASE_HOME and added hbase.master/hbase.rootdir
> to hbase-site.xml.
> > Added two nodes in the file regionservers.
> > After that,I started HDFS and it run normally. I started
> > bin/start-hbase.sh then .But it showed the following line on screen:
> >
> >           -bash: bin/start-hbase.sh: Permission denied
> >
> > I can not find the reason. I wonder who can help me
> ,please? Thanks in
> > advance.
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG.
> Version: 8.0.100 / Virus Database: 269.23.20/1453 - Release
> Date: 5/18/2008 9:31 AM
>
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG.
Version: 8.0.100 / Virus Database: 269.23.20/1453 - Release Date: 5/18/2008 9:31 AM
Loading...